BalanceBoost Omega-3

Balance test

Ontdek het Geheim van Balans met Omega-3 Suppletie

In de zoektocht naar een evenwichtig en gezond leven, is er één naam die steeds weer opduikt: Zinzino en hun innovatieve Balance concept. Dit concept legt de focus op de essentiële verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren, en hier is waarom dit zo belangrijk is.

Zinzino is alleen verkrijgbaar via adviseurs. Zinzino gelooft dat met gericht persoonlijk advies de beste resultaten te behalen zijn.

Plan met mij een gesprek om te bekijken of Zinzino iets voor jou is. Als adviseur kan ik je ook aan de producten helpen, maar nog veel belangrijker. Je de juiste begeleiding geven om weer in Balans te komen!

Tevreden klanten in Nederland die gebruik maken van Zinzino producten

Aantal onafhankelijke onderzoeken naar de effectiviteit van Zinzino

Aantal landen waarin de Zinzino Balance Test beschikbaar is

Zinzino is een gevestigde naam in de wereld van gezondheidssupplementen. Met hun geavanceerde mix van natuurlijke ‘in het wild gevangen’ visolie, boordevol Omega-3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3, kunnen we gerust stellen dat Zinzino weet wat ze doen. Alle testen die uitgevoerd worden om je huidige en toekomstige balansniveau te meten worden uitgevoerd door een onafhankelijk instituut dat ook het vertrouwen van Yale en Cambridge universiteiten heeft.

Steeds meer mensen beseffen dat een goede balans essentieel is om hun gezondheid te verbeteren. Waarom? Omdat het niet alleen de cellen beschermt tegen oxidatie, maar ook de Omega 6:3 balans herstelt, wat van vitaal belang is voor een normale hersen- en hartfunctie, evenals een sterk immuunsysteem. Duizenden anderen vertrouwen al op Zinzino producten en hebben de voordelen ervaren.

Zinzino is niet vrij verkrijgbaar. Wij geloven dat het advies van een coach essentieel is voor het correct gebruik van zowel de testen als producten. Wanneer producten niet correct gebruikt worden kan dit namelijk discomfort leveren. Zorg er dus altijd voor dat je via een adviseur zoals ik je producten besteld.

In een wereld vol keuzes, kies je voor Zinzino om de balans te herstellen in je lichaam. De kracht van Omega-3 suppletie is duidelijk en wordt nog krachtiger door het unieke Balance concept van Zinzino. Neem de stap naar een gezonder leven en ontdek de voordelen van Zinzino’s omega-3 suppletie vandaag nog. Bel, app of mail mij voor meer informatie!

Lees de ervaringen van mensen die in balans zijn gekomen!

Al sinds mijn tiener jaren heb ik veel buikpijn en dagelijks last van een harde opgezette buik, met als gevolg een zeer moeilijke stoelgang. Ik gebruik nu sinds maart de olie en vitamine van Zinzino en ik heb nog steeds weleens last van mijn buik maar veel minder pijn en bijna dagelijks ontlasting. Dat is bijna ongelooflijk. Ook de test liet ziet dat ik heel goede progressie heb gemaakt in mijn allover gezondheid!

Mijn buik en rustigere darmen is mijn allergrootste winst en daarnaast voel ik me krachtiger in heel mijn lijf en hoofd. Geen enkel verkoudheidje oid gepakt en minder last van hooikoorts. Dus ik blijf investeren in mijn lijf door lekker buiten te bewegen, gezond te eten én met deze suppletie!

Dank aan Monique voor de heldere uitleg en goede steun

%

In Balans

%

Gezondheid

Drie jaar geleden ben ik in een burn-out geraakt. Heel diep moeten gaan en langzaam weer opgeklommen. Dat terug overeind komen en lichamelijk weer in je kracht staan kost tijd. En toch lukte het mij niet om weer vol in energie en met een goede afweer mijn mannetje te staan. Ik maakte gebruik van supplementen zoals vitamines en oliën die op advies van de orthomoleculair arts kreeg, helaas niet met het gewenste resultaat.
Dit veranderde na het gebruik van vitamines en olie van Zinzino. Langzaam kwam mijn energie weer terug en nu na een half jaar kan ik zeggen; ik blijf op een constant niveau!

Mijn hoofdpijnen zijn verleden tijd en stoelgang is rustig (1x per dag ipv 2 of 3 x per dag) en dat kende ik niet.
Lichaamsbeweging, gezonde voeding en Zinzino maken dat ik sterk geworteld in het leven sta.

Start vandaag met een gezonde toekomst!

Doe de test! Kom erachter waar die klachten vandaan komen. Meten is weten!

Ga van:

Balance test

Naar:

In Balans
× Whatsapp