Huid-problemen

& Omega 3

Omega 3

Huidproblemen en Omega 3

Heb je last van huidproblemen?

  • Broze nagels?
  • Droog haar?
  • Droge huid?
  • (Hormonale) acne?

Dan is de kans groot dat je lichaam in onbalans is. Onbalans op het gebied van vetzuren is een grote veroorzaker van deze klachten. Dit kunnen we gaan meten d.m.v. een vingerprik (droge bloedtest) ,want meten = weten!

Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over de Omega 3 en droge bloedtest!

Eczeem, hoewel niet bekend is hoe deze huidaandoening ontstaat, weten we wel dat genetische factoren, de leefstijl, de werking van het immuunsysteem, de hormoonstatus en de mate van lichamelijke stress de huidconditie kunnen beinvloeden.

Je kunt natuurlijk niet op alle factoren invloed uitoefenen, maar als het gaat om je immuunsysteem en je hormoonstatus, daar is zeker, met toevoeging van Omega 3 supplementen en vitamine en mineralen, resultaat te behalen.

Eczeem behandelen

Acne en Omega 3

We zijn, met het maken van de voor en na foto, 3 maanden bezig met dagelijks de Omega 3 Balance Olie toe te voegen. 

Omega 3 is een belangrijke voedingsstof die in onze dagelijkse voeding vaak te weinig aanwezig is, maar wel van groot belang is.

De Balance olie die ik gebruik in de salon is van ongekende kwaliteit, die op een natuurlijke manier, zoals je ziet, geweldige voordelen oplevert.

Ik raad je aan om van tevoren een droge bloedtest (vingerprik) af te nemen, zodat we precies weten hoe de Omega 3 en Omega 6 verhouding in je lichaam is en daardoor precies de hoogte van de Omega 3 dosering kunnen vaststellen. 

Want meten = weten

acne omega3
Omega 3 Tilburg

Ook kan ik je helpen om te gaan kijken naar een goede thuisverzorging voor je huid.

Natuurlijk ben je ook altijd welkom om een gezichtsbehandeling te ondergaan in mijn salon.

Wil je meer weten wat de Omega 3 Balance olie voor je kan betekenen? Maar denk ook aan huidproblemen zoals eczeem, (hormonale) acne en psoriasis, neem dan contact met mij op.

× Whatsapp