Barier+

Barrier+ bevat onder andere zink, wat helpt bij het gezond houden van de huid en de verzorging van binnenuit. Zink draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels, heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

– Zink levert een bijdrage aan het gezond houden van de huid
– Zink ondersteunt het energieniveau
– Zink speelt een rol in het celdelingsproces
– Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
– Fosfor draagt bij tot de normale werking van celmembranen

 

* Wat is Barrier+ en waar dient het voor?

Barrier+ van ScKIN Nutrition is een supplement speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge tot extreem droge huid. Het ondersteunt niet alleen de huidgezondheid door de barrièrefunctie te verbeteren, maar draagt ook bij aan een gezond immuunsysteem, sterke haren, en de normale werking van celmembranen.

 

* Hoe helpt Barrier+ bij een droge tot extreem droge huid?

Barrier+ bevat specifieke ingrediënten die helpen bij het herstellen en versterken van de huidbarrière, waardoor het vocht beter wordt vastgehouden en de huid gehydrateerd blijft. Regelmatig gebruik van Barrier+ kan de huid gladder, zachter en comfortabeler maken.

* Wat zijn de aanbevolen doseringen van Barrier+ voor kinderen en volwassenen

De dosering van Barrier+ varieert afhankelijk van het gewicht en de leeftijd van de gebruiker:

  • Voor kinderen van 3,5 tot 30 kg: 1/4 maatschep per dag.
  • Voor kinderen van 30 tot 60 kg: 1/2 maatschep per dag.
  • Vanaf 60 kg of 12 jaar en ouder: 1 volle maatschep per dag gedurende 9 maanden bij een ernstig droge huid.

    Voor kinderen kan een kortere gebruiksduur soms al voldoende zijn, afhankelijk van de ernst van de huidconditie.

 * Hoe lang moet ik Barrier+ gebruiken voordat ik resultaten zie

De tijd om resultaten te zien kan variëren afhankelijk van de ernst van de droge huid en individuele omstandigheden. In veel gevallen kunnen mensen binnen enkele weken verbeteringen opmerken in de hydratatie en textuur van hun huid. Voor een ernstig droge huid wordt een gebruiksperiode van minimaal 9 maanden aanbevolen om langdurige voordelen te bereiken.

* Kan Barrier+ gebruikt worden voor kinderen met een droge huid?

Ja, Barrier+ is geschikt voor kinderen vanaf 3,5 kg met een droge huid. Het biedt een milde en veilige oplossing om de huidbarrière te ondersteunen en de huid te hydrateren. Een kortere gebruiksduur kan soms al voldoende zijn bij kinderen, afhankelijk van de specifieke behoeften en de ernst van de huidconditie.

* Kan ik de Barrier+ combineren met andere supplementen?

Ja, Barrier+ kan veilig worden gecombineerd met andere Sckin supplementen. Dit kan zelfs synergetisch werken en de voordelen voor de huid versterken. Het is echter raadzaam om dit met mij te overleggen om te zorgen dat de supplementen goed op elkaar zijn afgestemd.

 

× Vrijblijvend adviesgesprek