ScKIN Vegan Detox Program

Detoxen, afvallen en meer energie.

Met ScKIN Nutrition werk je van binnenuit aan de beste huid en vitaliteit. ScKIN Nutrition is ontwikkeld om allerlei huidproblemen van binnenuit te verbeteren. Het is puur en zuiver en vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld.

ScKIN Nutrition Vegan Detox Program is een 10 daagse kuur en ontworpen vanuit 2 wetenschappelijke studie’s, waarbij u overtollige balast stoffen kwijt raakt (detox) en een stofwisselingsswitch gaat maken naar vetverbranding.
U krijgt meer energie en raakt ook enkele cm’s kwijt

Met het ScKIN Vegan Detox Program ga je terug naar de oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). In dit programma mag veel gegeten worden, maar vooral plantaardig. Door te bewegen en te zweten worden de afvalstoffen in de vetcellen losgemaakt. Hierdoor val je af en wordt ook je lichaam gezonder. Normaal gesproken komen bij afvallen geen gifstoffen vrij uit je lichaam, maar met behulp van het Vegan Detox Program komen deze gifstoffen wel vrij.

ScKin Vegan Detox is vooral geschikt voor cliënten die onderstaande punten willen verbeteren/stimuleren:

  • Verkrijgen van een mooie stralende huid
  • Verbetering van acne
  • Afvallen (langdurig stofwisselingseffect door een blijvende verbeterende ontgifting)
  • Vermindering van buikvet
  • Hoge bloeddruk
  • Hoog cholesterol
  • Diabetes
  • Gezonder willen worden
  • Meer energie

In 10 dagen detoxen, afslanken en gezonder worden.

Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen welke we in de natuur niet af kunnen breken. Ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jo-jo-en in gewicht.
De Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies dat tijdelijk Vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten. Namelijk ontstekingen, buikvet verminderen, meer energie en beter worden in vetverbranding.

Hoe werkt het:

Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Stofjes uit de Super Greens + binden afvalstoffen waardoor we gezonder worden, makkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. Zonder de Super Greens + blijven de stoffen in het lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden voorkom je een jojo- effect en is het resultaat langdurig.
Dit programma is zo bijzonder met zulke mooie resultaten. We zetten echt een stofwisselingsswitch aan vanuit de oergenen. Het is belangrijk om ons systeem flexibel te houden.

Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we door te jagen een dier te pakken en soms was er lange tijd geen dier om te eten en moesten we vruchten eten. Die afwisseling zien we nu zelden. Er is altijd overschot. De intermittent lifestyle met intermittent vegan (1-3 dagen in de week vegan eten en de rest wat anders) bootst dit na en is voor onze gezondheid geweldig!

*Waarom is dit programma tijdelijk vegan en hoe helpt dat bij de detoxificatie?

Het 10-daagse Vegan Detox Program is tijdelijk vegan om het lichaam te ontlasten van dierlijke producten die de spijsvertering kunnen belasten en ontstekingen kunnen veroorzaken. Het eten van een plantaardig dieet bevordert de inname van vezelrijke, alkalische voeding die de lever, nieren, en darmen ondersteunt bij het ontgiften. Het vegan dieet helpt je lichaam om gifstoffen effectiever af te voeren en zorgt voor een reset van het metabolisme.

*Wat is de stofwisselingswitch en hoe ondersteunt het je oergenen?

De stofwisselingsswitch die tijdens dit programma plaatsvindt, helpt je lichaam om flexibeler te worden in het verbranden van vet en het afvoeren van afvalstoffen. Door tijdelijk over te stappen op een veganistisch dieet en suppletie, stimuleer je de processen die al vanuit je “oergenen” aanwezig zijn om je metabolisme aan te passen aan schaarste. Dit maakt je systeem veerkrachtiger en helpt het om beter om te gaan met de overvloed aan voeding en gifstoffen waar we tegenwoordig aan worden blootgesteld.

*Wat zijn de belangrijkste supplementen in het 10-daagse Vegan Detox Program?

Het programma bevat twee belangrijke supplementen:

  • Vegan Detox Suppletiestrip: Deze strip bevat een zorgvuldig samengestelde mix van supplementen voor 10 dagen, die je lichaam ondersteunen bij het ontgiften. De exacte samenstelling van de strip is erop gericht om het detoxproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat je energieniveau op peil blijft.
  • Super Greens+ (300 gram): Een groene poederformule die rijk is aan antioxidanten, vezels, vitaminen, en mineralen. Super Greens+ ondersteunt de ontgifting van het lichaam, bevordert de alkalische balans en voorziet je van essentiële voedingsstoffen tijdens de detoxperiode.

*Hoe gebruik ik de Vegan Detox suppletiestrip en Supergreens+ tijdens het programma?

  • Vegan Detox Suppletiestrip: Neem dagelijks de supplementen zoals aangegeven in de strip, verspreid over de dag, afhankelijk van het protocol dat bij het programma hoort.
  • Super Greens+: Meng dagelijks één tot twee schepjes van Super Greens+ met water, sap, of een smoothie om je lichaam te voorzien van extra voedingsstoffen die het detoxproces ondersteunen. Dit zorgt voor een verhoogde inname van plantaardige voedingsstoffen die essentieel zijn tijdens het detoxen.

*Kan ik het Vegan Detox Program volgen tijdens mijn werkweek?

Ja, het 10-daagse Vegan Detox Program is ontworpen om in je dagelijkse routine te passen, ook tijdens een werkweek. Het belangrijkste is dat je je voedingsschema volgt en de supplementen volgens het protocol inneemt. Het programma kan wat vermoeidheid of lichte ontgiftingssymptomen met zich meebrengen, maar dit wordt vaak gevolgd door een gevoel van verhoogde energie en helderheid naarmate het lichaam gifstoffen loslaat.

*Waarom mag het programma niet worden gevolgd tijdens zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap is detoxificatie niet geschikt, omdat het proces gifstoffen vrijmaakt die tijdelijk in de bloedbaan terechtkomen voordat ze het lichaam verlaten. Dit kan mogelijk schadelijk zijn voor de ontwikkeling van de foetus. Daarom wordt het 10-daagse Vegan Detox Program afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

*Hoe kan het Vegan Detox Program mijn energieniveau verbeteren?

Terwijl je lichaam de opgeslagen gifstoffen afvoert en je spijsverteringssysteem een pauze krijgt van dierlijke producten en zwaar verteerbare voeding, ervaart het lichaam minder belasting. Dit leidt vaak tot een verhoogd energieniveau. Bovendien zorgen de supplementen en Super Greens+ ervoor dat je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat je je energiek voelt, zelfs tijdens de detox.

*Waarom kiezen voor het Vegan Vetox Program van Sckin Nutrition boven andere detoxprogramma’s?

Het 10-daagse Vegan Detox Program van ScKIN Nutrition is gebaseerd op wetenschappelijke studies en ontworpen met een diepgaand begrip van hoe het lichaam gifstoffen afbreekt en afvoert. De combinatie van een tijdelijk vegan dieet en gespecialiseerde suppletie zorgt voor een complete detoxervaring die niet alleen gericht is op het verwijderen van gifstoffen, maar ook op het ondersteunen van een gezonde stofwisseling en energieniveau. De meegeleverde supplementen, zoals de Vegan Detox Suppletiestrip en Super Greens+, zorgen ervoor dat je lichaam tijdens het detoxen alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt, zonder dat je voedingsstoffen tekortkomt.

 

Vegan Detox is een volledig 10 daagse detox programma inclusief pot Supergreens+ met persoonlijke begeleiding.

 

 

× Vrijblijvend adviesgesprek