Collagen Boozt

Een totaal andere aanpak om het collageen in je lichaam te boosten, maar dit product doet nog zoveel meer

1 keer per maand een 10 dagen kuur.

 

Wat doet Collagen Boozt voor u?

Jumpstart de natuurlijke collageenproductie van uw lichaam in 10 dagen

Herstelt een stevige en veerkrachtige huid met een blijvende jeugdige gloed

Hydrateert en verzorgt de huid voor een direct volle en vernieuwde uitstraling

Brengt het darmmicrobioom in balans om ontsteking te voorkomen

 

8 gram vloeibaar zeecollageen van arctische, wildgevangen vis voor een stevige en veerkrachtige huid

Zeecollageen is afkomstig van de botten, huid en schubben van verse zoutwatervis, voornamelijk wildgevangen kabeljauw; een perfecte aanvulling op Omega-3 om de opname van voedingsstoffen te verbeteren en de gezondheid van huid, hart en hersenen te behouden. De combinatie van deze voedingsstoffen voorkomt vochtverlies en vermindert ontsteking, wat bijdraagt aan een elastische, gehydrateerde, gezonde en gerevitaliseerde, stralende huid.

De collageenpeptiden van type I en III die gebruikt worden in Collagen Boozt zijn afkomstig van MSC-gecertificeerde kabeljauw, koolvis en schelvis uit de regio Noorwegen, waardoor zowel duurzaamheid als hoge kwaliteit gegarandeerd zijn. Het viscollageen wordt verwerkt door middel van hydrolyse, waarbij het collageen wordt afgebroken tot beter verteerbare collageenpeptiden voor een maximale opname en dus effectiviteit.

120 mg hydraterend hyaluronzuur voor een onmiddellijk volle en vernieuwde huid

Hyaluronzuur versterkt de veerkracht en natuurlijke barrières van de huid om vocht en water vast te houden en onze huid gehydrateerd, vol en soepel te houden. Een gehydrateerde huid is ook beter in staat om irritaties en verontreinigingen van buitenaf af te weren. Door collageen en hyaluronzuur in een supplement te combineren, worden hun hydraterende en collageenversterkende eigenschappen versterkt om de tekenen van veroudering effectiever te bestrijden.

Prebiotische vezels uit cichoreiwortel om de darmen in balans te brengen en ontsteking te voorkomen

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Prebiotische vezels zijn een perfecte aanvulling op collageen door de darmen gezond en in balans te houden, wat een voorwaarde is voor een gezonde huid en algehele gezondheid en welzijn. Prebiotica stimuleren de heilzame eigenschappen van collageen voor de darmen door de huidbarrière te verbeteren, hydratatie van de huid te bevorderen en vocht vast te houden.

Postbiotica van melkzuurbacteriën om de groei van goede bacteriën in uw darmen te stimuleren

De staat van uw huid is een spiegel van uw innerlijke balans. Het darmmicrobioom is als een tropisch regenwoud in het menselijk lichaam. Als het gevoed en verzorgd wordt, wordt de rest van het lichaam dat ook. Postbiotica (Plenibiotic™) versterken de darmgezondheidsvoordelen van collageen door de groei van goede bacteriën in de darmen te stimuleren.

Vitamine C plus 7 andere actieve ingrediënten om de collageenproductie te verhogen

Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is een wateroplosbare vitamine die van nature voorkomt in verschillende soorten fruit en groenten. Het is een essentiële voedingsstof die een rol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Vitamine C is cruciaal om het lichaam te helpen de collageenpeptiden te absorberen en de collageenvorming te stimuleren, wat bijdraagt aan de normale functie van de huid. Ook helpt het de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress om zo het natuurlijke afweersysteem van de huid te ondersteunen.

Er zitten 7 extra actieve ingrediënten in de formule om de huid te ondersteunen: bosbessenextract, ceramiden uit rijstzemelen, biotine, zink, koper, L-arginine en glycine.

Ondersteund door toonaangevende experts en wetenschappers

“Maar al te vaak kiezen mensen voor een mono-aanpak om de gezondheid van de huid te verbeteren. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en werkt in synergie met elk aspect van ons ecosysteem. Dit is een veelzijdig product dat speciaal ontworpen is om de complexiteit van de menselijke gezondheid aan te pakken.”

 Dr. Colin Robertson

× Vrijblijvend adviesgesprek