Hair,  Beaut​y & Health CornerZINZINO


​Maak kennis met de next gen visolie


De Zinzino BalanceOils+ vormen een reeks volledig natuurlijke Omega voedingssupplementen met polyfenolen die de vetzuurbalans van uw lichaam op veilige wijze herstellen. Een unieke, gepatenteerde mengeling gebaseerd op een synergetische formule. Pure visolie van kleine, in het wild gevangen vissen en extra vierge olijfolie met polyfenolen van voortijdig geoogste olijven, inclusief natuurlijk verkregen vitamine D3.


Dit heeft het concept van Omega supplementen opnieuw gedefinieerd.


In 2012 ontdekten we dat polyfenolen uit pre-oogst olijven het plantaardige equivalent zijn van de bioactieve micronutriënten die van nature in vette vis voorkomen, maar helaas verloren gaan bij het olieraffinageproces. Deze extreem krachtige antioxidanten houden de Omega-3’s fris en krachtig genoeg om opgenomen te worden in onze cellen.


Pure visolie mengen met extra vierge olijfolie met een hoge concentratie polyfenolen bleek een grote verandering teweeg te brengen, die onze BalanceOil+ nog effectiever maakte dan elke andere traditioneel verwerkte visolie. 


Tot op heden is dit nog steeds de formule die onze Omega voedingssupplementen een unieke positie op de markt verlenen.


METEN IS WETEN


Doe de test.

 Begin uw reis.


We willen dat u het vallen en opstaan overslaat en de beste manier vindt om uw gezondheid te verbeteren. Dat is waarom onze droge bloedvlektest een natuurlijk startpunt zijn. 

U krijgt de harde feiten en wij kunnen u verder begeleiden. We geven u supplementen die toegespitst zijn op uw specifieke behoeften en u helpen om steeds de juiste koers te blijven volgen.


Begin uw reis richting een leven in balans met een wetenschappelijke en vertrouwelijke droge bloedvlektest voor thuis. Om de status van uw lichaam te achterhalen en welke supplementen u wellicht nodig heeft. Doe de test elke 4 maanden om uw vooruitgang te volgen en indien nodig uw inname aan te passen.


wilt u meer weten wat Omega vetzuren voor u kunnen betekenen?

neem geheel vrijblijvend contact met mij op

06-52686123