Hair,  Beaut​y & Health Corner


Wil je graag een gezond gewicht bereiken?


Of wil je lekkerder in je vel zitten en met meer energie door het leven gaan?


Ik kan je helpen om met de juiste adviezen je lichaam weer in balans te brengen.


Ik ben ervan overtuigd dat de juiste combinatie van gezonde voeding, betere keuzes maken, voldoende bewegen en zeker voldoende ontspanning zorgen voor een gezond lichaam en daarmee een gelukkiger leven zonder de stress van telkens diëten en falen.


Ook werkt een gezond voedingspatroon preventief op het ontstaan van welvaartsziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en depressie.


Tijdens het begeleidingsproject van 21 dagen begeleid ik je met voedingsadviezen, beweegtips en inzicht krijgen in je eigen gedrag naar een gezond gewicht. 


Ik ga je geen weekmenu voorschrijven, maar wel veel tips en info geven, want mijn visie is, als je zelf aan de slag gaat om een goede gevarieerde maaltijd te gaan creëren, je veel meer inzicht gaat krijgen in je voedingskeuzes en dit veel gemakkelijker in je dagelijks leven kunt gaan toepassen. Maar dat ga ik je leren.  


Mijn naam is Monique Molnar, gewichtsconsulente en mijn werkwijze is niet het voorschrijven van een wonderdieet waar je in 3 maanden 30 kilo afvalt, maar veel belangrijker is dat je heel goed voor je lichaam gaat zorgen en je dagelijkse eet- en beweeg patroon stap voor stap gaat aanpassen. Ik help je daar graag bij en ben dan je genoemde: "stok achter de deur".


Mijn idee is: Niet diëten, maar gezond en bewust leren eten. 


Wil je na deze 21 dagen doorgaan met het voedingsplan, dat kan uiteraard.


Je kunt dan kiezen uit 2  maand consulten:


- 1x in de maand een consult van een half uur met een weeg en een meetmoment


of


- 1 x in de 2 weken een consult van een half uur met een weeg moment 

- 1 x in de 4 weken een consult van een half uur met een weeg en een meet moment

- We bespreken dan ook je vooruitgang en kunnen het traject waar nodig is bijstellen.


Neem nu contact met mij op, via onderstaande button, voor een gratis kennismakingsgesprek.


klik op deze button om een mail te sturen of bel 06-52686123Mijn verhaal


Bijna heel mijn volwassen leven ben ik bezig met geweest met diëten, om vervolgens altijd weer zwaarder uit de strijd te komen. Noem een dieet en de kans is groot dat ik deze heb gevolgd, je kunt mij gerust een ervaringsdeskundige noemen op dat gebied.


De stress van vele kilo's afvallen in een bepaalde tijd, voedingsstoffen achterwege laten en crash diëten volgen, heb ik achter mij gelaten, omdat ik door mijn studie tot gewichtsconsulente weet dat je lichaam alle voedingsstoffen nodig heeft om goed te kunnen functioneren en het in balans te krijgen. En dieet volgen heeft dus meestal niet zoveel zin, het is beter om een leefstijl verandering te ondergaan.


En daar hoort ook een keer een feestje bij, en dan geniet ik er ook van en dan zsm weer het gezonde ritme oppakken en dat gaat mij eigenlijk heel goed af, daar had ik voorheen heel veel moeite mee en daardoor ging het altijd fout. Lees (vr)eetbuien door emoties, "suikerverslaafde" zijn en het negatieve gevoel van telkens falen, lange tijd was dit een vicieuze cirkel.


Belangrijk voor mij was ook rust in mijn hoofd te krijgen, gewoon met de pot mee te eten en soms andere keuzes maken dan mijn gezin, vb als er friet gegeten wordt.


Ik ben sinds mei 2021 met mijn leefstijl verandering bezig, en zeker met ups en downs, maar het gaat ontzettend goed. Ik neem er de tijd voor, want Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, en ik ben ook niet zo zwaar geworden binnen een korte tijd.


Ik voel mij een stuk beter, meer energie, minder hormonale wisselingen, en ook zeker al wat kilo's kwijt, zonder te stressen.


Ik voel mij zeker veel lekkerder in mijn vel!Neem nu contact met mij op, via onderstaande button, voor een gratis kennismakingsgesprek.


klik op deze button om een mail te sturen of bel 06-52686123