Welkom 


Welkom bij de 21 dagen "lekker in je vel" challenge


Wat leuk dat je interesse hebt in de "lekker in je vel" challenge.


Bijna heel mijn volwassen leven  ben ik bezig met diëten en altijd weer zwaarder uit het dieet gekomen. Zeg maar welk dieet en de kans is groot dat ik deze heb "gevolgd", dus je kunt mij een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van bijna alle diëten.

Ik wil die stress niet meer van zoveel kilo afvallen in de bepaalde tijd, voedingsstoffen achterwege laten, crash diëten volgen, dat doe ik niet meer want door mijn studie tot gewichtsconsulente, weet ik nu dat je lichaam alle voedingsstoffen nodig heeft om goed te fuctioneren en het lichaam in balans te krijgen en dat je geen "dieet" moet volgen maar een leefstijl verandering ondergaan

En daar hoort ook een keer een feestje bij, en dan geniet ik er ook van en dan zsm weer het gezonde ritme oppakken en dat gaat mij eigenlijk heel goed af, daar had ik voorheen heel veel moeite mee en daardoor ging het altijd fout. Lees (vr)eetbuien door emoties, "suikerverslaafd" zijn en het negatieve gevoel van telkens falen, lange tijd was dit een vicieuze cirkel.

Belangrijk voor mij was ook rust in mijn hoofd te krijgen, gewoon met de pot mee te eten, maar nu aangepast met meer groenten, volkoren producten en soms andere keuzes maken dan mijn gezin, vb als er friet gegeten wordt. 

Ik ben sinds mei 2021 met mijn leefstijl verandering bezig, en zeker met ups en downs, maar het gaat ontzettend goed. Ik neem er de tijd voor, want Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, en ik ben ook niet zo zwaar geworden binnen een korte tijd. 

Ik voel mij een stuk beter, meer energie, minder hormonale wisselingen, en ook al wat kilo's kwijt, zonder te stressen.


Ik heb geen grootschalig bedrijf, maar werk samen met je dmv een groep andere deelnemers die zich ook voor de eerste keer hebben aangemeld, maar ik werk ook 1 op 1 met je.  

Je wordt van alle kanten gesteund om je leefstijl om te gooien


Wat houdt de challenge in:


- We gaan eerst 1 op 1 contact met elkaar hebben, dat is of in mijn salon of via videobellen (als je niet in de buurt woont) om te kijken wat je wensen zijn

-Je ontvangt een vragenlijst, om te bekijken hoe je dagen er nu uitzien, maar ook je medische geschiedenis (want ik mag niet iedereen behandelen)

-Je gaat een (gratis) app installeren en die leg ik je dan uit hoe deze werkt en wat en hoe je deze in moet voeren

-21 dagen elke dag een onderwerp op de besloten Facebook pagina geplaatst en deze gaan we dan ook bespreken. Mochten er vragen zijn die je niet in de groep wilt vragen, mag je deze ook altijd privé aan mij stellen

-Inzicht gaan krijgen in de keuze van je voeding en het waarom.Wat zijn de kosten?


Om deel te nemen aan deze challenge is mijn enige voorwaarde dat je minimaal 1 maaltijdvervanger voor ontbijt afneemt bij mij. Niet meteen schrikken, want juist DIT ontbijt gaat ervoor zorgen dat je je dag TOP begint met goede eiwitten, vitamines en vezels, zodat je je dag veel beter doorkomt.


Je hebt de keuze uit:


 Maaltijdvervanger (must)


Aloe vera drank 

(smaken original of mango of de Max, zorgt voor een optimale darmflora waardoor alle belangrijke voedingsstoffen beter worden opgenomen en de slechte afgevoerd. Mensen met een moeilijke stoelgang kunnen hier baat bij ondervinden)


Thee

(Deze thee kan je helpen om je mentale prestatievermogen te b=verhogen en vermoeidheid te verminderen. Het draagt ertoe bij dat je je heerlijk verkwikt voelt en veel energie geeft)

Ik ga laagdrempelig met je deze challenge aan,zodat je gaat leren om inzicht in voeding te krijgen en daardoor betere keuzes maakt. Neem hiervoor de tijd, want Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.


De prijs voor deze challenge heeft te maken met jouw doelen en waarmee je wilt starten, dat gaan wij privé met elkaar bespreken, want ik wil ook graag je medische achtergrond weten zodat we de beste keuze voor jou kunnen maken. Mijn begeleiding en deze challenge zijn dan gratis.


Wil je meer (vrijblijvende) informatie, laat het mij weten en dan neem ik (vrijblijvend) contact met je op