Hair,  Beaut​y & Health Corner


6 dagen try out


Prijs: € 20,00 (incl. 6 dagen try out pakket)


Heel herkenbaar, toch?


Iets te laat uit bed, want je was eigenlijk te moe om op te staan. Oei, snelsnel, kids uit bed halen, kids aankleden, ontbijt voor ze klaarmaken, de lunch voor op school klaarmaken, snel want de tijd dringt, anders komen ze te laat op school, snel auto pakken en de kids wegbrengen en dan natuurlijk ook zelf nog naar je werk en dan komt het binnen..... verdorie, vergeten om te ontbijten! Oh maar ik had toch geen tijd en geen honger deze ochtend, ik pak wel iets lekkers bij de koffie/Thee. Maar blijft het daar wel bij? Meestal zijn er meerdere momenten op de dag dat je zin hebt in iets lekkers. Hoe komt dit nu?


Wat denk je zelf? Als je je ontbijt "vergeet" of dat je het gevoel hebt dat je geen ontbijt nodig hebt? Wat doet dit met je lichaam? Krijg je meteen vanaf het ontbijt de juiste voedingsstoffen, vitamine en mineralen binnen, zodat je je dag beter doorkomt?? Of.....

Ik heb goed nieuws! Ik bied je aan om het 6 dagen try out ontbijtpakket te gaan proberen. Nieuwsgierig?


Hoe werkt een 6 dagen try out ontbijtpakket?


Als je je aanmeld stuur ik je eerst een korte vragenlijst.

Daarna ontvang je van mij een 6 dagen pakket met 6 maaltijd vervangende mix voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van een evenwichtig eetpatroon en een doosje voedingssupplement met vitamine C,  groene  thee en Yerba mate (rijk aan vitamine C)

Je begint elke ochtend met een smoothie shake, en je ontvangt ook lekkere recepten hiervoor.


Na deze 6 dagen gaan we kijken hoe het met je gaat, je zult natuurlijk geen 5 kilo zijn afgevallen in die korte tijd, da's natuurlijk niet gezond, maar je zult zeker al verschil merken. 


Zie het als een goeie ervaring om te kijken of dit in je leven gaat passen om je doelen te bereiken, zoals afslanken, buikje weg, meer vitaliteit, gewoon lekkerder in je vel voelen.


Stel: je bent tevreden na dit 6 dagen try out proefpakket, wat dan?


Na 6 dagen hebben we contact met elkaar  en we bespreken jouw resultaten en doelen. 

We gaan bekijken hoe het je bevallen is en of ik je daarna kan blijven begeleiden, vb deelnemen aan de 21 dagen lekker in je vel programma of de 12 weken traject Baas in eigen buik! om je doelen te behalen en je te blijven motiveren. 

Neem nu contact met mij op, via onderstaande button, voor een gratis kennismakingsgesprek.Heb je vragen, stel ze gerust via deze button